Baby Steps

June 17th, 2010 by tarakucha

Baby Steps is a collection of black & photos I did of my wife and baby girl..I’ve previously uploaded these pics on my facebook page, but not here on the blog yet.

[flgallery id=2 /]

And this is another plugin I’m in love with, not just because of all the layouts offered..but particularly because of the support i got from their staff solving the bugs even though it’s free.  Coolness.

Posted in Anakku, Photos | No Comments »

Rewind Works: Kultus Kucing Hitam

June 16th, 2010 by tarakucha

Rewind Works is something I want to do as a look back..last month (May) my website turned 5..so before I finally get to launch the new version (hopefully!) of the main site..I’m going to put up some of my old works which I’m particularly proud of..

Starting with this, My first published comic under the guidance of Roy Ablah. Kultus Kucing Hitam appeared in KOMIKOO’s third issue (June 2008).. here’s my original post about it. Ah..Komikoo..you will be missed.

I’m also testing this new gallery plugin I downloaded..it’s pretty cool so far..if you guys are interested you can get it here.  let me know what you think!

Posted in Comics, Zemua-zemualah. | 7 Comments »

ABCDraw: O untuk Otak. Redux!

June 4th, 2010 by tarakucha

D’oh! Why didn’t I think of this before? So simple! Problem solved!

Posted in ABCDraw, Caricatures, Comics, Doodles, Zemua-zemualah. | 2 Comments »

ABCDraw: O untuk Otak.

June 3rd, 2010 by tarakucha

This one was a total cheat. Tak ikut shape huruf langsung. Bah. Just wanted to doodle something and move on.

Posted in ABCDraw, Caricatures, Comics, Doodles | No Comments »

Saga: The Reviews Are Coming In..

June 1st, 2010 by tarakucha

Saga (with Senjata Elemen & Burger from COMiX21) spotted at MPH One Utama.

I haven’t been updating any SAGA news in awhile..so I thought I might as well start back with the few feedbacks and reviews that the book/comic/graphic novel has been receiving.. Reviews are mostly in Malay, so here goes..

This one here is from an old-timer from the local DIY comics scene..Mr. Ubder Taker. Maybe not a very familiar mainstream name, but he’s been around..his first endeavour into comics was his self-published magazine: UMBRA. Onwards with the review (quoted from pergh.com’s COMiX21 forum thread):

Malam ni susah benar aku nak tido…. might as well review Saga, walaupun dah sebulan aku habis baca…. jadi aku review from memory…

bila aku pertama kali dengar proposal nak bikin saga ni, entah berapa tahun lalu, aku dok pikir dok pikir samada budak yang ppropose ni betoi ker atau bengong….  maklum laaa… pertamanya bukan nak bikin sorang, tapi satu grup, dan artis komik Malaysia selalunya suka kerja senirik2 dan glemer sorang2, jadi kalo ramai sangat artis bikin satu citer tak ker jahanam citer bila memasing bawa kepala sendiri…

hahaha… pastu aku dengar nak masuk adegan merompak bank… udah…. kebetulan citer rompak bank ni dah jadi idea beberapa filem popular masa tu, jadi aku pon pikir, takder idea lain ker?

Tapi dua benda yang buat aku tertarik kepada cadangan citer ni… pertamanya kehadiran sebijik proton saga dalam semua segment citer yg berbeza….  keduanya ada Amoiiii…..  dan Tarakucha memang terer lukih amoi cute… jadi aku pikir, mungkin ada harapan laaa kot… aku pon dah lupa apa sebenarnya maklumbalas aku masa tuuu… macam ler aku terer sangat… kwaaakwaakwaaa…

Bila akhirnya proposal ni dapat Grant MDEC aku masih lagi skeptik, sebab aku dengar ramai struggle nak complete project on time…  dengar jerr laa, sebab masa tu aku dah putus harapan nak involved dalam dunia bikin komik ni….  lalu bila kuar citer Alaf21 mao publish citer ni, baru aku percaya yang ceritanya dah siap….

Well guys… its a fairly long journey…. you made it while I’m still alive… thanks…  enough citer latar..

Read the rest of this entry »

Posted in Komik Saga, Zemua-zemualah. | No Comments »

Saga: The car is 25 years old!

June 1st, 2010 by tarakucha

The Proton Saga celebrates its 25th Anniversary!

Thanks to Paul Tan for the Youtube upload. I’m suddenly proud all over again that my friends and I made our little tribute to the old car.  :)

Posted in Komik Saga, Zemua-zemualah. | No Comments »

Recent Posts

Categories

Comics/Illustrations/Design

Flash + Animation

Komik Saga

Miscellaneous

Movies & Stuff

Photography

Archives