She makes me melt.

September 16th, 2007 by tarakucha


Kudos to Fatih for taking the awesome pic with Suhail’s camera. We cant stop telling each other how good we look here. Hee! Happy jiwang + busy Ramadhan to all!

Posted in Photos, Zemua-zemualah. | 4 Comments »

Conan got lost twice during the server move.

September 16th, 2007 by tarakucha

stay!

Posted in Doodles, Zemua-zemualah. | Comments Off

Hei hei..blog ku kembali~~..

September 11th, 2007 by tarakucha

Sesudah seminggu terganggu siaran (dek akibat perpindahan server ke Msia), dengan bantuan Encik Mistik, blog ku kini kembali..
sebenarnya takde apa untuk tulis pun, agak sibuk sekarang, tapi semalam ada menghantar entri ke forum Pergh untuk battle mingguan..maka, alang-alang letak sini la..

Posted in Doodles, Zemua-zemualah. | 2 Comments »

Scolobu Grand Reunion @ Cherating.

September 3rd, 2007 by tarakucha

The 50th Merdeka weekend was celebrated by hanging out with old school chums from SMAP Labu. I was tasked with the role of tukang buat booklet + tukang ambik gambo gath.

The booklet, sebenornya layout excercise book zaman sekolah..inside, d blue n red lines are familiar, becos my website also guna that background. Agak kena jugak dengan theme reunion yang “nostalgia”. In the middle, buat a sort of double spread poster with old pics..

Eventho it took a lot of time n sedikit seksa to produce, I’m kinda happy with d way it turned out. Full color tu..sponsored by Faruq, d booklet, in the end..well, let’s just say it’s good to know people liked it. First time buat booklet dudes! haha bocor rahsia! C’mon..i do websites + flash for a living…printjobs jarang maa.. Banyak pulak membebel ni.

Kat bawah ni group photos of us masa last day.. (click on pix to enlarge k)

Thanks for the good times guys!

Posted in Design, Photos, Zemua-zemualah. | 1 Comment »

Baru 2 kali tengok bola dah menang piala.

September 3rd, 2007 by tarakucha

Sesiapa yang mengenaliku mesti tau status bangkunya kaki aku ni..So tak heran la kalo jarang benor aku pegi tengok bola kat tv, apatah lg kat stadium..tetapi setelah diajak melat, dan dengar2 team Malaysia (under 23) ni main best, maka jom aje.

Nak-nak lagi bila lawan Singapore masa semi-final tu. Ngakakaka! Memang best, eventho first half tu ujan lebat tp dah score 2 – 0. In the end, menang 3 – 1. Which is the same result in the finals when we beat Myanmar. Best gila. Especially bila bersorak masa sokong dgn crowd semua. Macam tgk world cup! n FRU yg dok jaga security punya la sempoi, sampai org bleh bersalam2 dgn diorg masa Negaraku..tp kitorg terlepas la, sbb dok kat atas in d back..but when they let us masuk padang lepas d game..well, u can see the pix kan? haha..n nampak tak bendera apa kt gambo kelima tu? 2 gambo first tu masa semi kat stadium kelana jaya. Nampak kepala mamat berbaju biru dlm gambo 1st? Dia sangat hooligan. sampai nak baling selipar kat ref bila tak puas hati. Dekat mamat jual air pun dia pekik-pekik tanya takde air free ke. Mazmumah sungguh..

Posted in Photos, Zemua-zemualah. | 3 Comments »

Recent Posts

Categories

Comics/Illustrations/Design

Flash + Animation

Komik Saga

Miscellaneous

Movies & Stuff

Photography

Archives