doodle of the day: Skeletor

July 31st, 2007 by tarakucha

There is a weekly drawing battle of sorts at Pergh.com. Bohrtaag buat, after long being inspired by Project Rooftop. Last week it got quite a bit of attention jugak, after we posted our own versions of Ironmen as the pre-battle warm up. Now for the first week..we chose SKELETOR..and baru dpt peluang untuk cuba buat..meh.. i’ll be waiting for bohrtaag’s version.

Posted in Doodles, Zemua-zemualah. | 1 Comment »

Bila hari-hari dah lukis gambo awek dengan flash..MANUAL MEGADOODLE!

July 27th, 2007 by tarakucha

This was the first time in a long time that i ever did anything in this scale. Tak pedulikan sangat perfection (seperti kecacatan kaki doc ock), tapi more nak capture energy kinetic and frantic bila tengok artwork eric canete. And this was all pen on paper after sketching with blue pencil. Itu rare bagi aku. Kecuali mata goblin. tu brush setitik photoshop. sbb aku terhitam semua.. So yeah..i’m pretty proud of this. Entah boleh buat lagi mcm ni ke tak..yosh!

Posted in Doodles, Zemua-zemualah. | 1 Comment »

Photos~! Orang Kawin~! Nak Kawin~~!

July 26th, 2007 by tarakucha

Been a while since i’ve posted any of my amateur pics..so agak sesuai jugak la, kerna ahad lepas aku telah folo Melat n Fadli (Moffad) utk menangkap gambar sepasang mempelai yang lakinya memang kawan baik dari kolej dulu pun..

The best thing about following professionals is that u just nyibuk je, n apa-apa posing diorang yang determine, and i main snap menyelit aje..

The second best thing is when u get to kantoikan ur friends n get moments like these..Masa Melat dok demonstrate to Shaza on how to pose with Harith..dan hasilnya…gambo belah kanan tu lebih enak ditatap kot kan? hahaha!..jahatnya aku.


Hari tu semua orang buas bergambar. Tahniah Harith + Shaza!

Oops! Bleh plak tertinggal gambo ni. Heh!

Posted in Photos, Zemua-zemualah. | 3 Comments »

Make-doo-dle

July 23rd, 2007 by tarakucha

When you add a red mask to a monkey, he’s automatically lethal.

Posted in Doodles, Zemua-zemualah. | No Comments »

No doodle today, but colours.

July 18th, 2007 by tarakucha

Versi warna-warni. Plus repaired mata amoi tu yg sedikit cacat mula-mula.

Posted in Comics, Komik Saga, Zemua-zemualah. | 1 Comment »

A reason to lose sleep…for many, many..nights.

July 17th, 2007 by tarakucha


Lukis superhero seronok-seronok lagi senang.

Posted in Comics, Zemua-zemualah. | No Comments »

2nd doodle of the day? Woh. Mesti lepas ni 2-3 hari tak update..

July 13th, 2007 by tarakucha


Surf’s Up dudes.

Posted in Doodles, Zemua-zemualah. | 2 Comments »

« Previous Entries

Recent Posts

Categories

Comics/Illustrations/Design

Flash + Animation

Komik Saga

Miscellaneous

Movies & Stuff

Photography

Archives